Niet geschoten is altijd mis met het 2-daags ALL-IN Vriendenweekend op de Veluwe

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en Apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Workshop bijlwerpen
  • Schiettoernooi (handboog, kruisboog en luchtdruk pistool) 
  • Luxe BBQ
  • 1 Overnachting in een Finse Chalets
  • Luxe ontbijt met roerei en spek

  Prijs: € 97,75 p.p. op basis van een 3-persoonskamer.
  Prijs is op basis van 6 personen.

  In de periode april t/m september geldt er een minimaal verblijf van 2 nachten in de weekenden.
  De prijs inclusief een extra overnachting en ontbijt is dan € 140,25 p.p.
  In de periode oktober t/m maart en op doordeweekse dagen mag het arrangement op basis van 1 nacht worden geboekt.

  Toeslagen:

  • € 4,50 p.p. bij overnachting op basis van een 2-persoonskamer.
  • € 10,00 p.p. bij overnachting op een zaterdag.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • Pubquiz: € 125,00
  • High beer diner arrangement: € 37,50 p.p.
  • Langlaufpleziercircuit € 24,50 p.p.

De prijs van dit 2-daags All-IN vriendeweekend is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen. 

Het ALL-IN Vriendenweekend

Is de organisatie voor het vriendenweekend dit keer uw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor dit ALL-IN vriendenweekend. Zo heeft iedereen een ontspannen weekend, ook de organisatoren!

Het programma

Dag 1:14.00 Koffie, thee en Apfelstrudel met warme vanillesaus en daarna inchecken in de Finse Chalets
15.00 Workshop bijlwerpen en Schiettoernooi (Handboog, kruisboog en luchtdruk pistool komt aan bod)
17.30 Borrelen (exclusief)
19.00 Luxe BBQ21.30 Vrij programma
Dag 2:10.00 Luxe ontbijt met roerei en spek
11.00 Einde (Of misschien toch nog een extra activiteit?)

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte waar u bij elkaar kunt komen.

8.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Super leuk weekend gehad met onze vriendengroep! Wij hebben de activiteiten verdeeld over 2 dagen zodat we beide dagen actief bezig waren. Het is een leuke locatie met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader en wij komen nog eens terug.

Benny Lauwers

8

Accomodatie en service was zeer goed. Er was iets misgelopen met de lakens voor het 3de bed, maar dit werd gecompenseerd de dag nadien. De activiteit "schietorama" was zeer goed. De algemene beoordeling van het weekend was prima!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.


Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen! Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is €10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.